Persoonlijk advies

Persoonlijk advies staat bij mij voorop. Ik vind het belangrijk u echt te leren kennen en neem dan ook de tijd voor u. Iedereen is verschillend en het is belangrijk om voor ieder persoonlijk het juiste advies te vinden, wat aansluit bij uw leefsituatie. Goede voeding, afgestemd op u, kan al heel veel klachten verbeteren. Het is belangrijk te ontdekken welke het beste bij u past.

In het eerste gesprek bespreken we uw voedingspatroon en of er patronen in uw leven zijn die verband kunnen houden met hoe u zich voelt en eventuele gezondheidsklachten. Ik ga dan samen met u onderzoeken wat de echte oorzaak is van uw klachten. Vervolgens krijgt u in dit eerste gesprek advies hoe u uw voedingspatroon, en leefstijl zodanig kunt inrichten dat u zich energieker voelt en eventuele klachten verminderen. Het is een persoonlijk advies dat voor u haalbaar en vol te houden moet zijn. Indien nodig bespreken we het gebruik van aanvullende supplementen.

Het intake gesprek duurt een uur. Vervolgconsulten vinden gemiddeld om de drie of vier weken plaats, en duren ongeveer een half uur, afhankelijk van de gezondheidsklachten. Tijdens de vervolgconsulten bespreken we wat goed is gegaan en of er aanpassingen nodig zijn, zodat u het traject gemotiveerd kunt voortzetten. Ook is het mogelijk bloed testen of ontlastingsonderzoek te doen.

  • Wat is de oorzaak van de klachten? 

  • Het advies dat voor de één goed is hoeft dat niet persé ook voor een ander te zijn.

  • Het vinden van de juiste balans hangt af van waar u zich prettig bij voelt en die het mogelijk maakt eventuele veranderingen in voeding of leefstijl vol te houden.

  • Goede voeding kan al heel veel klachten verbeteren, welke het beste bij u past gaan we samen onderzoeken.